RELLOTGE

divendres, 3 de juny del 2011

TV3


Fa un temps van tornar a fer una nova temporada de la serie Veterinaris al canal de TV3.  Si que es veritat que no sempre es parla d'animals en perill d'extinció, pero em va inspirar quan vaig veure un capitul on volien repoblar una zona d'Almeria de voltors negres.
En aquest cas sique concideix pero tot i que en molts altres casos no, volia parlar d'aquest programa ja que hem sembla molt interessant la informació que donen en cada capitol sobre el cas que tenen aquell dia.
També he triat aquest tema ja que en bastans captiols de la serie apareix el zoo de Barcelona i en noticies anteriors ja havia parlat del Zoo de Barcelona.

En aquest programa explica casos que li passa als animals com per exemple, una iguana que tenia parkinson, també quan una ovella es va ficar de part pero la cria no podia sortir i al final va morir, entre molts d'altres.
També diu consells per els animals estigin molt més cuidats, també expliquen que tenen un llibre per la gent que esta interessada en saber més informació sobre animals de companyia.
Llavors en alguns capitols hi ha les consultes d'animals a la clínica veterinaria de Vic, alla hi ha casos molt diferents.
Amb aquesta noticia vull treure la conclusió que tot i que aquest blog parli d'animals en perill d'extinció també es vol mantenir la conservació de la salud dels animals ja siguin de companyia, salvatges tot i que estiguin al Zoo de Barcelona, animals de granja o la conservació d'algunes especies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada